Hain Yüreğim - Wulf Dorn // Kitap Yorumu

Eylül 08, 2016


Hain Yüreğim


Orijinal Adı:  Mein böses Herz

Yazar: Wulf Dorn
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 384

Çeviri:  Regaip Minareci 

Puan: 5/5


Doro, küçük kardeşinin ölümünden beri kâbuslarla ve halüsinasyonlarla yaşamaktadır. Kötü anıları geride bırakmak adına annesiyle birlikte başka bir şehre yerleştiğinde hayatında temiz bir sayfa açacağını düşünür ama nereye giderse gitsin geçmiş, bir hayalet gibi onu takip etmektedir. Ve bir gece, haftalar önce intihar ettiğinden herkesin emin olduğu bir gençle karşı karşıya geldiğinde Doro gördüklerinin bir hayal olup olmadığını anlayabilmek için tehlikeli bir arayışın içine girer. Dahası, keşfettiği şeyin gerçek olduğunu herkesten önce kendisine kanıtlaması gerekecektir…



Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Az önce kitabı okuyup bitirdim. Tek kelimeyle muhteşemdi. Öncelikle yazarın kaleminden bahsetmek istiyorum. Wulf Dorn'dan okuduğum ilk kitapdı. 
Çok akıcı bir kitap. Her sayfasını merakla okumanızı sağlıyor. 


Kitap boyu Doro'nun kendi iç savaşını görüyoruz. Bazı olaylar öyle gelişiyor ki bir an kendinizi gerçek mi, yoksa hayal ürünü mü diye sorgularken buluyorsunuz. Kitapta gerçekleşen bir kaç olayı Doro kendine ispatalarken şunu tam olarak anlıyorsunuz ki Doro gerçekten de çok akıllı bir karakter. 


Kitabın ortalarında kurduğum teorilerin hiç biri gerçek olmadı. Yine :D.
Son 50 sayfasını heyacan dorukda okudum. Ama kitabın sonu öyle bir sondu ki :O insanı hiç düşünmeden alt-üst eden bir sondu. 
Yazarın diğer kitaplarını da alıp okuyacağım. 

Son olarak "Hain Yüreğim" kitabını okurken yazarın sondaki yazısını da okuyun. 

You Might Also Like

0 yorum